• Szállítás
 • Expedíciók
 • Logisztika
 • Isten hozott a
  Drauber!

  Szallitas

  Hatékony és legmagasabb színvonalú tevékenység az európai közúti árufuvarozás terén, teljes terhelés és összevonás végrehajtása a belföldi és nemzetközi forgalomban.

  Expediciók

  Cégünk a legigényesebb ügyfelek kielégítését is igyekszik kielégíteni, és mindig új megoldásokkal áll elő; ez a stratégia következetes ügyfélportfólió építéséhez vezetett az ebben az időszakban benyújtott tevékenység komolysága és hatékonysága miatt.

  Logisztika

  Hűtőházunk különböző termékeket tud fogadni tárolási körülmények között, -24 és +6 Celsius fok közötti szabályozott hőmérsékleten, lehetővé téve a dokkoló, gyűjtő és helyi és regionális forgalmazási szolgáltatásokat.

  Látomás

  Víziónk az, hogy legyőzzük a szolgáltató és a vevő közötti kapcsolat hagyományos korlátait, és lehetővé tesszük az interaktív, modern élményt, amelyben az ügyfél irányíthatja a nyújtott szolgáltatást.

  Küldetés

  Célunk a vállalat működésének javítása, gyakorlati megoldások megtalálása a valós helyzetekre, a tevékenység volumenének folyamatos növelése és a hosszú távú fenntartható fejlődés megvalósítása

  Készlet

  Üzleti filozófiánk lényege az érték, és tükrözi az ügyfeleinkhez való hozzáállás módját, ezért csapatunk a minőségre, a komolyságra, a kommunikációra és a rugalmasságra támaszkodik, és a kölcsönös siker számunkra olyan, mint egy törvény.

  Szolgáltatások

  Szolgáltatások

  Szállítás

  Logisztikai szolgáltatóként célunk az, hogy az ügyfelek ellátási láncának összes logisztikai funkcióját működőképes és költséghatékony módon egyesítsük. Igyekszünk a lehető legközelebb lenni ügyfeleinkhez, kívánságaikhoz és igényeikhez; a kínált szolgáltatások minősége, biztonsága és gyorsasága csapatunknak, egy képzett és motivált csapatnak köszönhető, amely gazdag tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

  Expedíciók

  Munkatársaink megfelelő képzése miatt elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kérésének megfelelően a legjobb árakat kapjuk. Biztosítjuk Önöket, hogy minden megrendelést a legnagyobb komolysággal veszünk, rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínálva ügyfeleink kéréseihez.

  Logisztika

  Ha Ön gyártó, importőr / exportőr vagy kiskereskedelmi területen tevékenykedik, és termékei szabályozott hőmérsékletű tárolást igényelnek, és megbízható partnert szeretne biztosítani áruinak európai szabvány szerinti tárolásában, előnyös költségek mellett, bármilyen időtartamra, Románia nyugati részén jó választás vagyunk. Kapcsolódó tevékenységekként cross-dokkoló, szedési és akár helyi forgalmazási szolgáltatásokat is kínálunk!

  Képtár

  Képtár

  Tanúsítványokat

  Tanúsítványokat

  Karrier

  Karrier

  SC DRAUBER S.R.L. felelősséget vállal alkalmazottaiért azzal, hogy minőségi munkakörülményeket biztosít modern és elegáns környezetben, az európai szabványoknak megfelelően, dinamikus és biztonságos légkörben, amelyben lehetőség van a fejlődésre a professzionalizmus valódi, képzést nyújt e tekintetben, hogy ösztönözze a kiváló teljesítményhez szükséges készségeket.

  Csapatunkban egy fiatal, ambiciózus, vidám csapatra várunk, olyan csapatra, amelynek alapelve a kölcsönös tisztelet, a csapatszellem és a közös cél elérése, a vállalat harmonikus fejlődése.

  Cégünk fejlődése miatt folyamatosan új csapattagokat keresünk csapatunkba. Ha szeretne csatlakozni hozzánk, és érdekli az alábbi tevékenységi területek valamelyike, Meghívjuk Önt, hogy töltse ki személyes adatait, és csatoljon önéletrajzot, vagy hagyjon nekünk privát üzenetet, hogy megtegye az első lépést új karrierje felé:

  Hírek

  Hírek

  Ambiciózus projekt

  A DRAUBER csapata nagyszabású projektbe kezdett, egy modern, az európai szabványoknak megfelelően kialakított hűtőtárolóba, amely 1500 raklap befogadására képes, -24 és +6 Celsius fok közötti hőmérsékleten, és nyitott a személyre szabott szolgáltatások nyújtására. Szükségleteket, beleértve a helyi forgalmazást, keresztdokkolást, szedést, válogatást, újracsomagolást és címkézést. A raktár telephelye a nagyváradi Eurobusiness III Ipari Parkban található, és a megközelítés az E79 európai útról történik, 2,7 km-re az Uzinelor utcán keresztül és 12,6 km-re a borszi határátkelőhelytől.

  Konzultáció szakemberekkel

  A tárolási projekt magában foglalja a terület szakembereivel folytatott konzultációt, ezért döntöttünk úgy, hogy igénybe vesszük a szakemberek szolgáltatásait. A hőmérséklet -szabályozott tárolás összetett terület, és odafigyelést igényel a részletekre. A DRAUBER neves partnereket választott, hogy hosszú távú és hosszú távú dolgokat építsenek, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb tárolási feltételeket biztosítsák áruik hőmérsékletéhez.

  Munkapiac

  Több mint ezer állásajánlatot bocsátottak az érdeklődők rendelkezésére az "Általános Állásbörze" című rendezvényen, amelyet az A.N.O.F.M. 2021. szeptember 16 -án, a nagyváradi "Antonio Alexe" Arénában. A DRAUBER csapata szintén gazdag kínálattal volt jelen, mivel fejlesztési folyamatban vagyunk, ami a csapat bővítését jelenti új munkahelyek révén.

  A DRAUBER raktár készen áll az ügyfelek számára

  Kitartó erőfeszítések időszaka után a DRAUBER projekt formát öltött. Raktárunk európai szabványok szerint épült HACCP rendszerrel, jelenleg készen áll az árukat biztonságosan tárolni kívánó vásárlók kiszolgálására. Lehetőségünk van élelmiszerek ellenőrzött hőmérsékleten történő tárolására -24°C és +6°C között, ezen felül lehetőségünk van az ehhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtására is, mint például cross-dock, komissiózás és helyi elosztás. Készek vagyunk ügyfeleink legigényesebb igényeinek is megfelelni. Rendelkezünk minőségirányítási szabványokkal, valamint élelmiszerbiztonsággal. Elkezdtem az "ovális bélyegző" megszerzéséhez szükséges eljárásokat.

  Új befektető az Eurobusiness II Ipari Parkban

  Új befektetőt jelentett be a Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség az Eurobusiness II Ipari Parkba. A Drauber SRL cégről van szó, amelyhez a szándéknyilatkozat benyújtása és a 2021. október végén lefolytatott közvetlen tárgyalási eljárás lefolytatása alapján 21 540 nm-es telket rendeltek. A beruházási szerződés aláírására 2022.01.11., az ADLO SA képviselőinek. és az adott cég képviselőit 11.200 nm alapterületű hűtőraktár és adminisztrációs irodák megvalósítására. A feltételezett beruházás értéke 14 millió euró, és uj munkahely jön létre.

  Carnexpogril - Olimp 2022

  Érintésmentes

  Érintésmentes

  Ütemterv

   hétfő péntek	9:00-17:00
  szombat
  vasárnap

  Címünk

  Str. Beöthy Ödön, Nr. 12,
  Cod 410604, Oradea, Jud. BIHOR
  Parcul Industrial Eurobusiness III

  telefon


  +40 359 170 162